Døgnåbent hos ASOS

asosHvad skulle man gøre uden net shopping, når man sidder en søndag aften og får lyst til at se på nyt tøj! Det er lidt tid siden jeg sidst har shoppet hos Asos, så var lige inde og snuse lidt… der er som altid fine sager, og har udvalgt et par stykker jeg faldt for.

Jumpsuitet er sat ned til 210 kr. så det må siges at være et kup. De nude sandaler, vil passe perfekt til bl.a. jumpsuitet og resten af min garderobe, og koster 450 kr. Nederdelen med lynlås fra Cheap Monday, havde jeg spottet hos Weekday, men den nåede at blive udsolgt, før jeg fik bestemt mig, men nu er der en chance mere til 210 kr. Den grå kjole til 150 kr. har en fin dyb udskæring på ryggen og vil være cool med et par chunky sandaler og en blazer. Kjolen med palietter er så flot, den er fra Asos Black, der er en særlig linie med 8 vintage inspirerede designs, alle i lækre materialer, den koster 710 kr. Har man været på udkig efter uniformsveste, er her et smart alternativ, en oversize t-shirt med print fra Ben Sherman til 250 kr. 

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>