Chloë Sevigny in Elle

chloe-sevigny-elle-mag-80s-style-1

Style ikonet Chloë Sevigny er mester i at mikse og matche highstreet fund med designer mærker. Hun er afhængig af vintage og Ebay shopping og er fortaler for, at det at være moderigtig ikke behøver koste en formue. Som hun udtaler: “Det er ikke hvor meget du betaler, men hvordan du bruger det der tæller”. Tricket er at style billige basic ting med accessories. Fx. kan en smuk designer taske eller bælte, få alt det andet til at se dyrere og mere glamourøst ud. Chlöe bruger selv flest penge på sko, især fordi vintage sko kan være lidt funky – på en dårlig måde. I denne serie fra Elle er hun stylet som lækker ’80s supermodel.

chloe-sevigny-elle-mag-80s-style-4

chloe-sevigny-elle-mag-80s-style-3Photo: Matthias Vriens

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>