Chanel no.5

Den nye kort film/reklame for Chanel no.5 havde premiere i forgårs. Den hedder Train de Nuit og hovedrollen spilles af den smukke franske skuespillerinde Audrey Tautou og er instrueret af Jean-Pierre Jeunet og har kostet over 4 mio. $ at producerer.  Det er en kort fil om “…chancer og skæbnen – et flygtigt møde mellem en mand og en kvinde der resjser til Istanbul, med Orient Expressens nattog , hvor skæbnen vil, at de bliver ført sammen af en ganske særlig duft.” Alt imens Billie Holiday synger I’m a Fool to Love You.

Chanel storyboard

This entry was posted in Beauty, Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>