Butik: Pico

 

Hos Pico i Grønnegade kan du finde sløjfer, hårspænder, smykker, sko og tørklæder i alverdens farver, fra smykkedesigner Anne Marie Pico.

Alle smykker som sælges under navnet Pico bliver fremstillet på eget værksted. Designet er enkelt og elegant i sit udtryk med undertoner af romantik, til priser der er overkommelige for de fleste.

Selve butikken er SÅ fint indrettet, med flotte monterer og skuffer, fyldt med smykker og pynt på rad og række, som var det en gammedags slikbutik. Det er ihverfald svært ikke at lade sig friste til en lille ting.

Udover butikken i Grønnegade 38 (København) er der også en butik på Østerbrogade 98 (København).

 

 

 

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Butik: Pico

  1. Mille says:

    De er så fine deres armbånd i alle mulige farver!

  2. Stine says:

    Jeg havde slet ikke opdaget de havde butik i Grønnegade… der må jeg vist forbi he he

  3. Steven says:

    Det er så praktisk å handle på Internett, og å kjøpe smykker er bare ett av dem. Kjøp på nettet åpner dørene for bokstavelig talt alle i hele verden.Borte er de dagene for å måtte reise til så mange forskjellige lagrene rundt om i landet for å kjøpe smykker. En liten bedriftseier kan finne og finne mange kilder til engros smykker online og deretter foreta et kjøp med et museklikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>