Anna Wintour on 60 Minutes

Se uddrag fra det sjældne interview på 60 Minutes med Anna Wintour, chefredaktør på amerikansk Vogue. Her bliver der spurgt forsigtigt ind til hendes rygte som über bitch og den der enerådigt afgør hvem der opnår succes i modebranchen. Hun får selvfølgelig talt sig fint ud af det, hun er blot ikke til middelmådighed og hvis det at man ved hvad man vil, gør en til bitch, så må det være sådan. 

Nu forholder det sig sådan, at jeg faktisk har mødt hende, ved er presseshow i Valentino’s showroom i New York, som jeg var med til at koordinere. Og lad os bare sige, at alle er MEGET nervøse og bange, når hun kommer. Det være sig personalet hos Valentino, modeller og backstage personale  - alle ved at alt skal klappe, for Anna venter ikke, så går hun igen, hvis det ikke er godt nok. Der skulle være det rigtige musik, der ikke måtte være for højt – det kan Anna ikke lide om morgenen. Så skulle der være hvide blomster – det kan Anna lide, men de måtte ikke lugte – det kan Anna ikke lide. Der skulle være køligt, men ikke koldt osv. osv. Jeg blev godt nok lidt angst lige før hun kom, men det var sjovt at se hende live, selvfølgelig med hendes solbriller på. Men heldigvis gik showet efter planen og Anna kunne lide hvad hun så og så var den sæson reddet hos Valentino.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Anna Wintour on 60 Minutes

 1. Stine says:

  Cool at du har mødt hende! Det gad jeg godt…

 2. Linda Andersen says:

  Hun lyder næsten helt rar i interviewet. Det er første gang jeg har hørt hende tale, men måske hun bare er falsk.

 3. Christina says:

  Sejt at du virkelig har mødt hende. Hun lyder næsten helt menneskelig, men er vel meget skrap.

 4. admin says:

  Hun er ihvertfald en bestemt og yderst professionel dame, der har sine helt klare meninger. Men det var bestemt sjovt at se hende rigtigt og opleve alt postyret inden hun kom.

 5. Dorte says:

  Sjovt at se interviewet med hende… Men efter din beskrivelse lever hun nu stadig op til nogle af de fordomme folk har om hende!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>