Anna Sui for Target

Næste kollektion i rækken af designer samarbejder, hos Target, er nu en realitet. Det bliver denne gang med designeren Anna Sui, der følger i rækken på prominente navne som Alexander McQueen, Thakoon, Proenza og Temperly. Jeg har fået fat i en del af sagerne over Ebay, og det plejer at være virkelig lækre ting. For nyeligt lavede de en test med folk fra modebranchen, bl.a. fra Vogue, om de kunne se forskel på Thakoon’s egen kollektion og den for Target, og faktisk fejlede de på flere af produkterne, selvom de fik lov at mærke kvaliteten osv. Så jeg glæder mig til at se hvad der kommer af styles denne gang, kollektionen skulle være inspireret af Gossip Girl. Jeg skal nok sætte fotos på, når der kommer nogen ud.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Anna Sui for Target

  1. Pingback: The Gossip Girl Collection | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>