2009 The Costume Institute Galla

 

 

 

Modeverdens svar på Hollywoods Oscar uddeling blev afholdt mandag aften, og som forventet ankom den ene smukke model efter den anden, iklædt de mest fantastiske kreationer fra alle designerne. Det er næsten umuligt at vælge hvilken er flottest, så du kan se de 50 bedst klædte udvalgt af Vogue her. Jeg syntes Catherine McNeil i Roland Mouret’s kjole, viser en rigtig fin styling af en hvid kjole, med de rå sorte stiletter med remme, de bryder det fine uskyldige i kjolen og giver et råt touch. Og som sædvanligt så Stella Mccartney forrygende ud i et sort blonde jumpsuit. Hun udtalte: ”Jeg elsker et jumpsuit. Det har dog sine ulemper, da jeg blev nødt til at have en veninde med på toilet, til at hjælpe mig det af og på. Men jeg elsker at det er laid back i stilen. Jeg føler det opsumerer hele stilen i mit brand.”

This entry was posted in Fashion, News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>