YSL New Vintage

“New vintage” lyder mere tiltrækkende end gammelt genbrug, især hvis der er tale om YSL. Næste månede vil YSL’s New Vintage capsule collection være at finde hos Barneys. Denne linie vil indeholde de mest mindeværdige Yves Saint Laurent designs og være tydeligt genkendelige. Tøjet vil blive fremstillet af genbrugsstof fra brandets gamle arkiver og kollektioner. Pantsuit, anyone?

 

Ifølge eksperter er dette retail branchens seneste forsøg på, at få penge ud af deres kunder, trods finanskrisen. Der er stadig mange der gerne vil bruge penge, men de skal forkæles lidt mere eller have en god grund til at bruge dem, også for deres egen samvittigheds skyld. Så mærkerne forsøger at blive lidt mere personlige. Jimmy Choo holdt en fest i Tamara Mellon’s hus, Hermes lancerede en rejsende foto udstilling (selvfølgelig, fotografierne er alle af Hermes produkter) og Jil Sander holdt et modeshow for 250 af deres bedste kunder, hvilket resulterede i solide salg den følgende uge. Og ligeså er denne kollektion fra YSL en god undskyldning for at man er nødt til at bruge nogle penge, da det er recycling OG en god investering.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.