Skønhedsprodukter

Mine favorit produkter i øjeblikket er den coralfarvede neglelak fra OPI (nicole alert), det er en ny farve, men fandt den på Ebay til 1,5 $. Brow powder fra Anastasia, Bare Escentuals mineral foundation som er den bedste jeg nogensinde har prøvet (kan købes i Illum), C.O. Bigelow mint læbepomade, Mascara fra Helena Rubinstein, som jeg syntes har de ubetinget bedste børster, jeg fandt ud af at det er børsten der gør forskellen, for hvis man løber tør for mascara og kun har en billig liggende, kan man bruge børsten fra Helena Rubinstein og så bliver resultatet så meget bedre, med den billige mascara. Endelig er der parfumen fra Agent Provocateur, den er lidt tung, men får enormt mange komplimenter for den, men nøjes nu også med et enkelt spray.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>