Paris Texas

Er man ikke til den helt store farvelade, selvom foråret er kommet, er her fem gode bud på nye sorte og grå dele til garderoben. Nogle af delene er desværre ret pebrede i prisen, men man kan jo håbe på den lotto kupon man ikke har købt endnu…

Skindjakke fra Rick Owens til 14.000,- kr. Grå t-shirt kjole med print fra Preen til 1.500,- kr. Grå sweatshirt kjole fra Zucca til 1.350,- kr. Sort Alexander Wang strik tank kjole til 2.400,- kr. Python peep toes fra Chrissie Morris til 7.700,- kr. Alt fra ParisTexas.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>