New Girl on the Block: Dorothea Barth Jörgensen

Den svenske model, Dorothea Barth Jörgensen begyndte som model, da hun som 16 årig vandt den svenske Elite Model Look konkurrence. Nu, to år senere, er hun blevet modellen på alles læber. Hendes dragende brune øjne og girl-next-door look indbragte hende en editorial i det italienske magasin Rodeo og et cover på Japansk Vision, og så var vejen lagt, for et kæmpe gennembrud i februar, hvor hun gik alle de store shows, og samlet var booking til ialt 44 shows. Hun startede ud med Max Azria, og gik for de største designerne i New York (Calvin Klein, Marc Jacobs, Proenza Schouler), London (Christopher Kane, Richard Nicoll) og i Milano (Burberry, Jil Sander og Prada). Efter Paris var hendes status som ny stjerne fuldendt, da hun spankulerede hen af catwalken for Louis Vuitton, Miu Miu, Chanel, Lanvin og Karl Lagerfeld.

Hun kan bære virkelig mange looks og se meget alsidig ud, hvilket er kendetegnende for en god model. Med et så stort gennebrud, kan det ikke vare længe før man ser hende i en af de store kampagner.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>