My dearest friend Ebay

Hvad jeg ikke har gjort af gode kup på Ebay, det er helt ufatteligt! Det er desværre blevet lidt dårlig vane, at gå derind og søge på bestemte mærker eller ting, for der dukker altid noget op der kan bruges. Ofte kan man endda være så heldig at finde nye varer, man har set på en side der ikke sender til DK, men værsgo, så er det til salg på Ebay. Hvis man er på jagt efter sommerens boyfriend blazere tendens, er her et oplagt sted at finde en. Her er et lille udpluk af blazere jeg faldt over:
Øverst fra venstre Ralph Lauren sandfarvet blazer budt op til 25$, pastelpink blazer fra ukendt mærke 12,75$ (buy it now), ferskenfarvet blazer fra Escada til 50$ (buy it now) og navyblå blazer fra Chanel, budt op til 80$.

This entry was posted in Fashion, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>