Mint Chanel negle

Da Chanel’s modeller på fall 2009 showet, alle bar mintgrønne negle, skabte det røre omkring farven. En for lys farve til efteråret mener nogen, andre kan ikke vente med at dyppe fingrene i den, når Chanel forhåbentligt sender den på gaden. Personligt hører jeg til de sidste, og man behøver jo ikke at vente til september, men kan bruge den nu og til sommer, hvor fingrene har fået lidt farve. Heldigvis, har Opi en rigtig fin mintgrøn farve, der hedder “Hey! Get in lime!”  Det vigtigste for at finde en farve der ligner Chanel’s er, at den er mat og ikke indeholder perlemor, det gør den mere voksen at se på.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Beauty and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>