Kongens Have klæ’r

Hvor har vejret været fantastisk i dag, og naturligvis skulle det nydes med en veninde i Kongens Have. Set ud fra et mode synspunkt behøver det ikke blive 30 grader varmt, så man er ved at smelte. Men derimod var temperaturen i dag perfekt, så man kan have forskellige lag på, små jakker osv. og på den måde vise sin stil.

 

Vintageskjorten fra Ebay, top fra James Perse, nederdel fra Gina Tricot (mit første køb fra den svenske gigant), net fra YSL, Armbånd -en blanding af snor, elastik, H&M og Hermes, kæde H&M og vifte fra Glitter.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>