In love with… Brian Atwood high heels

Ex-modelen Brian Atwood startede ud med at designe Versace’s sko kollektion, før han besluttede at starte hans eget i 2001. Hans mærke er nu en stor favorit hos fashion savvy skofans. hans kunder inkluderer Hollywood stjerner som Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman og Madonna. Atwood’s sko er alle absolutte statement pieces, fra suede slouchy ankel støvler til den mest fantastiske stilet med flotte on-trend detaljer på hælen.

 

 

 

 

 

Ikke overraskende blev hans sko et stort hit hos fashion editors, og i 2003 blev hans talent anderkendt af CFDA, som tildelte ham awarden Swarowski’s Perry Elis Award for Accessory Design.


Han er senst blevet ansat som kreativ direktør hos det sweiziske mærke  Bally hvor han ligeledes har designet smukke sko. Ingen er dog mere sexet og hot end hans egen linie ef sko. De fås desværre ikke i Danmark endnu, men kan købes online hos net-a-porter og Saks fifth avenue. Men indtil da kan man nyde synet sf hans sko her og føle sig som et barn foran vinduet til en slikbutik.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

3 Responses to In love with… Brian Atwood high heels

  1. Pingback: Box halskæde | STYLE INTUITION

  2. Pingback: STYLE INTUITION » Blog Archive » Pakkeposten -

  3. Pingback: Bally | STYLE INTUITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>