Helena Christensen og Tommy Hilfiger

Helena Christensen hjælper i øjeblikket Tommy Hilfiger med at promovere hans limited-edition taske i hans flagship butik i Milano. Halvdelen af taskens pris ($452), vil blive doneret til nonprofit organisationen Breast Health International sammen med overskudet fra en auktion med nogle af Helena Christensen’s fotografier og dele fra Hilfiger’s private kunst kollektion. Så find en Tommy Hilfiger butik, og køb med god samvittig en ny taske, velvidende at du støtter en god sag.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>