Gossip Girl – Prada Marfa


Måske nogen Gossip Girls addicts har undret sig over hvad det er for et Prada skilt, der hænger i Lily’s stue. Det er et skilt, der viser vej til en kunstinstallation, der findes langs en øde highway i Texas, udenfor den lille by Marfa. En hvid bygning med det powerfulde ord Prada! Den blev kreeret i 2005 af de Berlin-baserede kunstnere Michael Elmgreen (født i Danmark) og Ingar Dragset. Prada Marfa er en skulptural rekonstruktion af en Prada butik, komplet med Prada sko og tasker fra fall 2005 kollektionen udstillet i vinduerene. Men der er ingen rigtig dør, hvilket efterlader iagtageren som vinduesshopper. Nu står Prada Marfa der i ørkenen som en minimalist sculptur og dokumenterer et flygtigt øjeblik i moden, med sit foraltid uopnåelige indhold.

 

 

 

(Bonusinfo: det er selv samme kunstnerpar der har navngivet og lavet skiltet på Karriere Bar i København)This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>