En designers inspiration…

Jeg sad lige og kiggede på shows inde på Style.com, og skulle da lige se Camilla Stærk’s kollektion Stærk igen, eftersom jeg arbejdede hos hende, da jeg boede i New York sidste år. Og så gik det op for mig at printet på denne dragt, er et jeg har siddet og arbejdet med. Idéen til printet stammer fra et sælskind, som Camilla godt kunne lide strukturen og mønstret i. Min opgave var at forsøge at scanne det ind i små bidder og så samle det hele i photoshop til et stort billede… lad os bare sige at det var ret så svært at få det til at passe sammen, så det blev en anden løsning der kom i brug. Men jeg syntes resultatet er blevet rigtig fint og jeg er vild med Stærk kollektionen. Uha jeg savner nu New York og frokost ved den lille tacobar La Esquina en hel del, når jeg tænker på min tid ved Stærk.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to En designers inspiration…

  1. Joan says:

    I like your website, you seem to have a good feeling about what is cool on the fashion scene right now! Would you consider to bring some more articles in English as well?

    • admin says:

      Thank you so much! I’s nice to discover foreign readers, and I will definitely consider writing in English as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>