Elise Øverland

Elise Øverland er en norsk designer der er bosat i New York, og hun laver efter min mening nogle fine ting med en rock edge, så stor var min glæde på hendes (og egne…) veje, da jeg så min favoritbutik Intermix nu har taget hende ind som ny designer (de sender  nemlig til Danmark.) Hun har været igang nogle år, efter at have gået på dig på Parsons School of design i New York. Derefter har hun designet scene costumer til Steven Tylor fra Aerosmith, hvillket må siges at være det ultimative  rock’n'roll. Nu har hun designet sin egen kollektion i et par år, og den bliver solgt mange steder i US bl.a hos Henri Bendel, Scoop og hos Intermix. De fine shorts med perler på lommerne og jumpshorts’ne vil jeg gerne eje.

This entry was posted in Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>