Diesel furniture

Der er kommet gang i rækken af tøjproducenter, der kaster sig over boligindretning. Senest kom H&M’s Home Collection og nu melder Diesel sig i rækken. Diesel har laceret to spændende linier til hjemmet, og tilbyder arty belysning og nytænkende møbler. Kollektionen er fyldt med humoristisk design, som fx. i kommoden der har taget inspiration fra en DJ pult. Linien lanceres i UK i oktober 09, og så må tiden vise om den kan købes online eller kommer til Danmark.

This entry was posted in Fashion, News and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>