Bruuns Bazaar sommertøj

Et kig på sommertøjet fra Bruuns Bazaar, resulterede i disse favoritter. Her er nogle dejlige sommerfarver, der vil være flotte til gylden hud. Det er helt sikkert ting, jeg ville pakke i kufferten til en tur sydpå. Kjolen vil være flot ved stranden med de flade sandaler, og til aftenbrug med et bælte i taljen samt høje sko. Jumpsuitet kan bruges til det hele (se tips her) og den lyse bluse vil være superflot til et par korte slidte, hullede denimshorts til strand og café. En skjortekjole er altid dejlig let til ferier, og tørklædet kan bindes om håret ved poolen, eller pynte om halsen til aften.

 

Jumpsuit kr. 1999,- Raspberry silkekjole 1999,-  Gladiator sandale 499,- kr. Lysegul bluse 799,- kr. Hvid skjortekjole 799,- kr. Tørklæde 499,- kr.

This entry was posted in Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>