Yndlings farven grøn

groeninwear1
Her er jeg på vej ud af døren til HD, som jeg læser på CBS. Min absolute yndlings farve er grøn, som jeg aldrig kan stå for, og da slet ikke når den er i lækker silke, som denne fra Inwear. Det er ikke et mærke jeg plejer at købe så meget fra, men efter de har fået ny designer, syntes jeg der er kommet nogle virkelig fine ting.

 

Silkebluse fra Inwear (i butikkerne nu), jeans fra Sass & Bide, bikerstøvler fra BCBG Max Azria og stofnet fra Marc Jacobs.

This entry was posted in Style Diary and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Yndlings farven grøn

  1. Lefloh says:

    Grøn mode er smuk!:o)
    /Lefloh, http://www.floh.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>