Stylist Sarah Paaschburg

Sarah Paaschburg

Hvis navnet lyder bekent, har du sikkert set det anført i adskillige modeserier, da Sarah Paaschburg har arbejder som stylist siden 2004, hvor hun afsluttede sin uddannelse som beklædningsformgiver på HFS. Hun startede ud som modeassistent hos Costume, blev så tilknyttet modelbureauet Unique, og herefter har hun arbejdet selvstændigt med: musikvideoer, reklamefilm, kataloger og magasiner, såsom Dansk, Costume, Sirene m.fl. Hun har senest været et halvt år i Berlin og arbejde som stylist på forskellige bureauer og magasiner.
Ved siden af jobbet som stylist, har hun læst til markedsføringsøkonom og er ved at søge ind på London Metropolitan universitet, hvor der skal læses journalistik, økonomi og kommunikation.

Beskriv din stil?
“Jeg elsker farvet lir, og er ikke bange for at blande alle mulige stilarter, og trodser gerne alle regler, for hvad der er rigtigt og forkert. Specielt kan jeg godt lide rock, 80′er og lidt sporty ting. Men jeg drømmer nogen gange om at have en mere mørk og klassisk garderobe, men måske det kommer med tiden”

 
Hvad inspirerer dig?
“Selvfølgelig læser jeg modeblade som Vogue, det hører ligesom med til jobbet. Men jeg bliver ofte inspireret af noget jeg ser på gaden, eller hvad jeg finder i vintagebutikker, det kan være et flot mønster eller noget fra en bestemt tidsalder. På nettet følger jeg med på modeblogs, især Style Bubble syntes jeg er interessant.”

Hvem beundrer du stilmæssigt?
“Carine Roitfeld (chefredaktør på fransk Vogue) har den der lækre mørke franske stil, hvor hun både ser dyr og lidt trashed ud på en gang. Kvinder der ser uafhængige ud og har en stærk udstråling, som fx. rock’n'roll stjernen Patty Smyth.”

Hvad er vigtigt i din påklædning?
“Ikke at ligne alle andre for meget. Der er en slags uniform, der er meget udbredt i modeverdenen, og jeg syntes godt det kan blive lidt kedeligt, når alle sidder i sammen outfit og er bange for at skille sig ud.”

Hvilken beklædningsgenstand tager du frem igen og igen?
“Mine sorte højtaljede Acne jeans, er en klassiker der kan bruges til alt.”

Hvem er dine yndlingsdesignere?
Martin Margiela og Acne laver flotte minimalistiske ting. Luella og Bernhard Willhelm elsker jeg for deres naivistiske prints.”

Hvad er dit mest extravagante køb?
“Det er min Burberry Prorsum taske, men den har været alle pengene værd, man går jo rundt med hele sit liv i en taske”

Er der noget du aldrig ville gå i?
“Godt nok er jeg glad for farver, men man vil jo ikke ligen en cirkus klovn. Jeg er heller ikke så meget til club kid stilen, som de dyrker meget i Berlin.”

Hvad bruger du flest penge på?
“Små jakker har jeg en forkærlighed for, både i skind, strik og stof. Man kan ændre stilen på jeans og en t-shirt afhængigt af jakken og skoene. Jeg har lige fundet en perfekte lille taupe skindjakke i en vintage butik, så det var et røverkøb.”

Har du en yndlingsbutik?
“Decor Attelier på Israels plads….synes butikkens univers der omgiver fornemme kostumer, gamle 20ér kjoler og avantgarde designer fund er fantastisk, og så har jeg brug for en dosis af gamle kostumer og halvantikke ting nogle gange.”

Er der noget du altid mangler i din garderobe?
“Ja, strømper og pænt undertøj. Jeg vil gerne have en skuffe fyldt med lækkert vintage undertøj, jeg fandt en fantastisk pink teddy i en vintage undertøjsbutik i Berlin”

Har du en yndlings parfume?
Cleopatra fra det italienske mærke Tocca dufter helt fantastisk.

Hvilken trend tror du på til sommer?
“Jeg tror på spadserdragter, lækre habitter med bukser der passer til, oversize styles og skøre mix… men dem har jeg altid troet på!”

Er der nogen styling tips du vil dele ud af?

“Det er fint at følge en bestemt stil eller trend, men man skal passe på det ikke overtager hele ens look, så det ser påtaget ud. Man opnår et godt resultat ved atlid at mikse tingene lidt op, fx. bruge noget råt med kant, til noget der måske er lidt nuttet. eller lige tage en enkel skæv ting på til sit ellers normale outfit.” ◊


This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Stylist Sarah Paaschburg

  1. Sanne says:

    Fed blog du har her, og meget spændende med sådan et kig i folks klædeskab, det er nogle spændende ting hun har. Håber der kommer flere af de her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>