JET

jet_invitation

Den anden dag dumpede denne invitation ind gennem brevsprækken, til den flyvende natklub Jet. Konceptet et enkelt, 150 mennesker samles i et chartret fly og flyver til en fest i en fornem natklub et eller andet sted i verden. Her spises og festes med fri bar. Og når man det, er der også overnatning, inden man dagen efter flyver hjem igen.

Den første fest er planlagt til 18. april med Stockholm som destination. Operaen er rammen om festen med gallamiddag mm. og overnatningen foregår på Radisson Royal.

Bliver Jet-klubben en succes er der planer om andre flyvende fester senere på året, hvor destinationer som bl.a. London, Paris ogMonte Carlo står på listen.

Denne fest fik mig til at tænke på stewardesse moden gennem årene:

6

Der er mange flyselskaber der har fået designet stewardesse dragterne af berømte designere. Christian Lacroix designer uniformer for Air France, hvilket de efter sigende har betalt $23 millioner for. Tidligere designere for Air France var Christian Dior i 1962 og Christobal Balenciaga i 1969. 

 

 

 

 

 

 

 

Air France’s nye uniformer deignet af Christian Lacroix

 

Andre berømte designere der har designet for flyselskaber er Valentino, Calvin Klein, Marry Quant og Pierre Cardin. British Airways personale er nu iklædt designs af Givenchy’s stjerne Julien Macdonald. Los Angeles-baseret celebrity designer Richard Tyler presenterede Delta Air Lines’ nye linie sammen med hans ready-to-wear collection under New York Fashion Week. Korean Air har nye outfits fra den Italienske designer Gianfranco Ferre.

Jeg syntes personligt det ville være fantastisk hvis Karl Lagerfeld designede Chanel uniformer for et flyselskab, så er det lige før jeg ville søge optagelse som stewardesse, til trods for min store flyskræk. 

This entry was posted in Fashion, News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>